SML - RR-lajiryhmä tiedottaa 17.4.2016

Katsastus kaudella 2016

Lajiryhmän päätöksellä kaudella 2016 panostetaan katsastuksen laatuun. Kaikissa SM-kilpailuissa tulee olemaan sama katsastuspäällikkö. Lajiryhmän toimesta tehtävään on valittu Joonas Huuskonen.

Joonas on yhdessä lajiryhmän sääntövastaavan Stefan Collinin kanssa laatinut katsastussuunnitelman ja painopisteet kaudelle 2016. Ennen kilpailua tehtävän katsastuksen painopisteenä on turvallisuusasiat ja jälkikatsastuksessa kiinnitetään huomiota luokkasääntöjen mukaisiin asioihin.

Lajiryhmän sivulta: http://www.moottoriliitto.fi/lajit/road-racing/rr-lajiryhma/katsastus/ löytyy kuljettajille tulostettava katsastuslomake. Kuljettajan tulee tulostaa kaksi sivuinen lomake jokaiseen kilpailuun ja ottaa se mukaan katsastukseen. Lomakkeen ensimmäiselle sivulle kuljettaja täyttää omat tietonsa. Toisen sivun täyttää katsastuspäällikkö. Katsastuslomakkeita jaetaan myös kilpailupaikoilla ilmoittautumisien yhteydessä, mutta suositeltavaa on esitäyttää lomake ennen kilpailua. Esitäytetyn lomakkeen voi myös tallentaa omalle koneelle.

Katsastuslomakkeessa on lueteltu katsastuksen osa-alueet. Kirjattujen kohteiden lisäksi katsastuspäällikkö valvoo aktiivisesti pyörien sääntöjenmukaisuutta.

Hyväksytyn katsastuksen jälkeen pyörään ja käytettäviin kypäriin liimataan yhteneväinen katsastustarra. Katsastustarroja valvotaan aktiivisesti kisatapahtuman aikana.

Terveisin Niko

rr.lajipaallikko@gmail.com


« Edellinen sivu