Lisää juniori kalustoa VRT:lle!

 

Pitkäjänteinen juniorityö Varkaus Racing Team:issa jatkuu edelleen, sillä seuran tuoreimpana hankintana ovat ”uunituoreet” lasten Ohvale merkkiset Road Racing pyörät ajovarusteineen.

Tässä hankkeessa seuralle hankittiin 2kpl lasten 110cc Ohvale Road Racing pyöriä, sekä kahdet ajovarusteet. Hankkeen kokonaiskustannus on n. 12 500€. Omarahoitus osuuden lisäksi VRT tuotti projektin osakseen Mansikka Ry:n myöntämällä Leader rahoituksella sekä yhteistyökumppaneiden tuella. Yhteistyökumppaneina projektissa mukana ovat: Edutek Oy, Lions Club Varkaus-Koskenniemi, sekä Ajo Motorsport.

”Nyt meillä on kaksi Ohvalen lasten road racing pyörää ajovarusteineen. Kalusto soveltuu erinomaisesti 7-13 vuotiaille lapsille. Kalustoa on nyt testattu ja koeajot polkaistaan käyntiin ensi keväänä. VRT:llä on nyt kattava juniori kalusto, jolla päästään tekemään lasten- ja nuorten koeajo tilaisuuksia matalankynnyksen periaatteella.”: kertoo VRT:n puheenjohtaja Appe Mustonen.

Kaluston toimittanut Ajo Motorsportin keulahahmo Aki Ajo on syystäkin tyytäinen VRT:n nuoriso road racing projektiin.

”On ollut ilo jo vuosia seurata VRT:n Juniorityötä ja talkoohenkeä Speedwayn parissa ja nyt se sama hieno asenne on nähtävissä, myös uudessa hienossa lasten Road Racing-hankkeessa”: kertoo Aki.

Teksti: VRT


« Edellinen sivu