SM-SARJA KÄYNTIIN KEMORAN OSAKILPAILULLA 27.-28.6.2020

SML - Circuit Racing -lajiryhmä tiedottaa 27.05.2020.

 

Circuit Racingin SM-sarja starttaa Kemoran osakilpailulla 26.-28.6.2020

Circuit Racingin SM-sarjan avauskilpailu ajetaan Kemoran moottoriradalla aiemmin ilmoitettuna ajankohtana eli 27.-28.6.2020. Kilpailukutsu julkaistaan viimeistään 1. kesäkuuta ja samalla aukeaa kilpailuun ilmoittautuminen MOTTI-palvelun kautta https://motti.moottoriliitto.fi/sml/fi/ sekä SM-sarjaan ilmoittautuminen SM-sarjan nettisivujen kautta https://www.roadracingsm.fi. Kilpailun järjestäjänä toimii WCRC.

Kilpailu kaavailtiin ensin ajettavaksi ilman yleisöä. AVI päivitti ja tarkensi 26.5. aiemmin antamiaan ohjeita niin, että kilpailijoiden ja toimitsijoiden lisäksi sallitaan 500 hengen yleisö, mikäli yleisö pidetään erillään kilpailijoista ja toimitsijoista. Siksi järjestäjä harkitsee vielä uudelleen, voidaanko tapahtumaan sallia myös yleisön pääsy. Käytännössä tämä tarkoittaisi suljettua varikkoa, mikäli yleisölle annetaan mahdollisuus tulla seuraamaan kilpailua.

Järjestäjä julkaisee ja toimittaa kilpailijoille etukäteen kattavan tietopaketin siitä, miten kilpailuviikonlopun normaaleista käytännöistä on poikettava kokoontumis- ja muiden voimassa olevien rajoitusten takia. Ilmoittautumismaksut ja muut yksityiskohdat julkaistaan kilpailukutsun yhteydessä. Kilpailumaksu tulee pitämään sisällään myös perjantain treenipäivän.

Lisätietoja julkaistaan myös SM-sarjan nettisivuille https://www.roadracingsm.fi/

 

Circuit Racingin SM-kilpailukalenteri tällä hetkellä:

Kemora 27.-28.6.

Alastaro 1.-2.8.

Motopark 15.-16.8.

Pärnu 19.-20.9.

 

Terveisin,

Petri Paavilainen, Circuit Racing lajipäällikkö

 

SM-sarjan kisakausi saadaan vihdoin pian käyntiin!


Ensimmäinen kilpailuviikonloppu tulee näyttämään suunnan koko kesälle ja toivomme lämpimästi, että kilpailijat ottavat asian myös lämpimästi vastaan ja innokkaasti ja isolla joukolla ilmoittautuvat kilpailuun. Voimassa oleva tilanne vaatii meiltä kaikilta suurta sydäntä ja asiaan vihkiytymistä. Toki tiedämme, että haastavan tilanteen takia saattaa mutkiakin olla matkassa mutta yhdessä niistä selvitään.

Tavoitteena on, että kilpailut voidaan järjestää siten, että myös yleisölle voidaan tarjota mahdollisuutta kilpailun seuraamiseksi. Tämä asia varmistuu heti kesäkuun alussa ja tulemme tiedottamaan asiasta laajalti. Yleisömäärä täytyy kuitenkin rajata alle 500 henkilöön. Samalla varikkoalue tullaan sulkemaan yleisöltä voimassa olevien pandemia ohjeiden mukaisesti.

https://www.roadracingsm.fi/…/sm-sarja-kayntiin-kemoran-os…/

 

Mika Mäkinen, Road Racing SM-sarja


« Edellinen sivu