SM-sarja ja lajiryhmä tiedottavat

28.3.2020

Moikka kaikille SM-sarjan puolesta. Vallitseva tilanne koronan myötä tulee vaikuttamaan isosti myös rakkaan lajimme SM-sarjan käytännön järjestelyihin, siitä ei pääse mihinkään... Circuit Racing lajiryhmän ja kilpailunjärjestäjien kesken olemme olleet neuvotteluyhteydessä ja siltä pohjalta on lajiryhmän toimesta laadittu seuraava tiedonanto. Tsemppiä kaikille kisaodotukseen ja pidetään huolta toisistamme.

Mika Mäkinen, Circuit Racing SM-sarja.

 

SML – Circuit Racing -lajiryhmä tiedottaa 27.03.2020.

Circuit Racing SM-sarja - kauden 2020 tilanne.

Koronavirusepidemia ja siihen liittyvät liikkumisrajoitukset aiheuttavat muutoksia Circuit Racingin SM-sarjan kilpailukalenteriin. Tässä tiivistetysti tämän hetken tilanne.

Kauden avauskilpailuksi tarkoitetun Pärnun osakilpailu on peruttu ja alustava uusi ajankohta on 19.-20.9 Pärnussa (korjattu 28.3 klo 19.00).
Kauden 2. osakilpailu KymiRingillä on SML:n ja AKK:n yhteiskilpailu, jonka järjestäminen on epävarmaa ja siitä tehdään päätös 15.4.
Kauden muut kilpailut (3., 4. ja 5.) pyritään järjestämään alkuperäisen kalenterin mukaan. Mikäli näihin täytyy tehdä vielä muutoksia, niistä ilmoitetaan erikseen viimeistään 30 päivää ennen h-hetkeä.

SM-sarjaan ilmoittautuminen ja sarjamaksu:

SM-sarjaan ilmoittautuminen avataan toukokuun 1. päivänä. Erillistä sarjamaksua ei ilmoittautumisen yhteydessä peritä. Muuttuneen tilanteen takia sarjasäännöt vaativat tarkistuksia ja tarkistetut sarjasäännöt julkaistaan, kun tiedämme varmasti, milloin kilpailut jatkuvat. Sarjamaksu peritään osissa kilpailuihin ilmoittautumisen yhteydessä, sarjamaksun suuruus varmistuu sarjasääntöjen julkaisemisen yhteydessä. Yhtään kilpailua ei tulla järjestämään/ajamaan ilman yleisöä.
Ilmoittautumisajan puitteissa on tultava minimissään 85 osallistujaa, muuten kilpailun järjestäjä voi tehdä muutoksia ajettaviin luokkiin sekä lyhentää kilpailun yksipäiväiseksi.

SML:n ohjeet ajoharjoitteluun poikkeustilanteen aikana:

Radat saavat olla auki, mutta tapahtumia ja kokoontumisia ei saa järjestää. Olympiakomitea ja urheiluyhteisö ovat linjanneet, että ulkona tapahtuva omaehtoinen harjoittelu on toistaiseksi edelleen sallittua ja suotavaa ihmisten hyvinvoinnin varmistamiseksi. Valtioneuvoston ja THL:n ohjeistuksia on kuitenkin noudatettava tarkasti. Radoilla voi toistaiseksi harjoitella omaehtoisesti ja ratojen ylläpitäjien on huomioitava vallitseva tilanne, annetut määräykset ja kiellot. Rata-aluetta käyttäviä harjoittelijoita on myös tiedotettava poikkeustilanteen olosuhteista ja määräyksistä.

Nämä ohjeet ovat voimassa toistaiseksi elleivät viranomaiset muuta ilmoita ja niitä päivitetään SML:n verkkosivuille sitä mukaa, kun uutta tietoa on saatavilla.

SML:n julkaisemat ohjeet löytyvät SML:n verkkosivuilta oheisesta linkistä:

https://www.moottoriliitto.fi/uutiset/sml-n-ohjeita-omaehtoiseen-harjoitteluun-moottoriradoilla-ja-harjoittelualueilla/

 

Pidetään itsestämme ja toisistamme hyvää huolta.

Petri Paavilainen

Circuit Racing lajipäällikkö


« Edellinen sivu