Reko Racingin minimototoiminta käynnistyy 2.5. Hyvinkään kartingradalla.

RR-toimintaa junioreille

Ajokausi aloitettiin jo 10. maaliskuuta, kun päästiin nelareilla ajattamaan muutamaa junioria Vantaan sisähallissa, mutta varsinainen harjoituskausi osaltamme käynnistyy toukokuun alussa.

Kahvakoplan ja Reko Racingin viime kesänä aloittama projekti saa jatkoa alkavana kesänä Hyvinkään mikroautoradalla. Ensimmäinen kokeilu- ja harjoitusmahdollisuus käynnistyy torstaina 2.5.19. Juniorit voivat tulla katsomaan toimintaa ja kokeilemaan minimotoja kello 16–20. Osa viime vuoden junioreista on hankkinut omat pyörät ja varusteet. Toivottavasti hekin pääsevät paikalle.

Olemme saaneet Minimotojuniorit ry:ltä käyttöömme kolme uutta Fusion-merkkistä nelaria, joilla on hyvä harjoitella asfalttiradalla ajamisen alkutaipaleet. Kalustoon kuuluu siis kaikkiaan neljä Blata minimotoa ja nelja Fusionia. Ajovarusteita on siten, että alkuun pääsee niitä lainaamalla.

Kuten aiemmissa yhteyksissä on todettu, harjoittelussa pyritään oppimaan uusia taitoja pyörän käsittelyssä ja radan kiemuroiden hallitsemisessa. Tarkoitus ei ole pelkästään kiertää rataa, vaan myös oppia ajolinjojen valintaa, jarrutuksen ajoittamista ja kaarteesta kiihdytyksen hallitsemista. Kaikki asiat pyritään tekemään positiivisella asenteella ja opastuksella. Tavoitteena on perehdyttää juniorit road racingiin ja kannustaa heitä viemään harrastusta eteenpäin ja kartuttamaan taitojaan niin, että he voivat osallistua kilpailutoimintaan.

Hyvinkään UA:n kanssa tehdyn sopimuksen mukaisesti torstaisin voi radalla ajaa kello 12–20, opastettua toimintaa on kello 17–20. Jokaisen radan käyttäjän tulee lukea lyhennetty turvallisuusohje, minkä pääsee lukemaan Kahvakoplan sivuilta https://bit.ly/2UQpwvX . Sovitut ratapäivät ovat 2.5, 9.5, 16.5, 23.5, 6.6, 13.6, 20.6, 4.7, 18.7, 25.7, 1.8, 8.8, 15.8, 22.8, 29.8, 5.9, 12.9, 19.9, 26.9.2019.

Radan käytöstä ja muusta toiminnasta syntyy kustannuksia. Junioreille tarkoitettu kausikortti sisältää ratamaksun koko kesälle, kortti maksaa 150 €. Ajamassa voi siis käydä noudattamalla turvallisuusohjeita.

Kertamaksu radalle on 20 €.  Torstait ovat siis varattuna pelkästään moottoripyörille. Ajo-opastuksen ulkopuolella kello 12:sta noin kello 16.30:een voivat aikuisetkin harrastajat käydä ajamassa Hyvinkäällä.

Varsinaisesta koulutuksesta perimme erikseen maksua. Jos tarvitsee Reko Racingin pyöriä ja varusteita voi niitä käyttää maksamalla vuokraa, se sisältää koulutusta alkeisharjoittelusta lähtien.

Avustamme tarvittaessa ajokalusto- ja varustehankinnoissa.

Jos minimototoiminta kiinnostaa ota yhteys!

Yhteystieto: jori.nieminen@gmail.com ja puhelin 050 441 1588

 

Jori Nieminen


« Edellinen sivu