Suomen Road Race Ajajat

Suomen Road Race Ajajat ry

SRRA -– Kuljettajat edellä

Suomen Road Race Ajajat ry on suomalaisten ratamoottoripyöräilijöiden etujärjestö, jonka tehtävänä on toimia kuljettajien edunvalvojana. Järjestämme tarvittavat ajajatutkinnot, jotka kilpailemaan suunnittelevien kuljettajien täytyy suorittaa. Tehtävänämme on myös saada lisää näkyvyyttä lajille ja teemme tiiviisti yhteistyötä kilpailuja järjestävien tahojen kanssa.

Yllä olevien asioiden lisäksi yhdistys toimii Circuit Racing SM-sarjan tiedotuskanavana, ylläpitää nettisivuja ja RR-foorumia sekä järjestämme kauden päättäjäiset. Jäseneksi liittymällä tuet ajajayhdistyksen toimintaa lajin ja kuljettajien hyväksi.

Ajajayhdistyksen toiminta perustuu täysin vapaaehtoistoimintaan. Yhdistyksen  hallitus valitaan vuosikokouksessa. Jos olet kiinnostunut osallistumaan yhdistyksen toimintaan ja haluat olla mukana kehittämässä lajia, ota rohkeasti yhteyttä johonkin hallituksen jäseneen.

Tiedotteet

Kysely kuljettajille

04.09.2021 - 22:16

Tulevaa kautta suunnitellaan jo lujaa vauhtia, joten nykyiset ja mahdolliset uudetkin kuljettajat käykäähän vastaamassa kysymyksiin alla olevan linkin kautta. Viimeisenä on myös kohta mihin vo...

Lue lisää »

SML - CR-lajiryhmä tiedottaa 3.9.2021

04.09.2021 - 22:14

CR-kauden 2022 suunnittelu aloitettu Lajiryhmä on aloittanut kauden 2022 suunnittelun, vaikka viimeinen kisa on vielä kuluvaa kautta ajamatta. Kaudella on ilmennyt haasteita, joiden korjaamiseks...

Lue lisää »

Liity jäseneksi

SRRA:n jäsenenä tuet suomalaista Road Racingia.

Nyt jäseneksi liittyminen on helppoa:Klikkaa...