Suomen Road Race Ajajat

Suomen Road Race Ajajat ry

SRRA -– Kuljettajat edellä

Suomen Road Race Ajajat ry on suomalaisten ratamoottoripyöräilijöiden etujärjestö, jonka tehtävänä on toimia kuljettajien edunvalvojana. Järjestämme tarvittavat ajajatutkinnot, jotka kilpailemaan suunnittelevien kuljettajien täytyy suorittaa. Tehtävänämme on myös saada lisää näkyvyyttä lajille ja teemme tiiviisti yhteistyötä kilpailuja järjestävien tahojen kanssa.

Yllä olevien asioiden lisäksi yhdistys toimii Circuit Racing SM-sarjan tiedotuskanavana, ylläpitää nettisivuja ja RR-foorumia sekä järjestämme kauden päättäjäiset. Jäseneksi liittymällä tuet ajajayhdistyksen toimintaa lajin ja kuljettajien hyväksi.

Ajajayhdistyksen toiminta perustuu täysin vapaaehtoistoimintaan. Yhdistyksen  hallitus valitaan vuosikokouksessa. Jos olet kiinnostunut osallistumaan yhdistyksen toimintaan ja haluat olla mukana kehittämässä lajia, ota rohkeasti yhteyttä johonkin hallituksen jäseneen.

Tiedotteet

Reko Racing tiedottaa

15.11.2021 - 22:04

Lähde: Reko Racingin tiedote, marraskuu 2021   Ajokausi 2022 Kolmena viime vuotena harjoituspaikkana on ollut Hyvinkään kartingrata. Ajokaudelle 2022 on jälleen sopimus HyUA:n kanssa. Reko Rac...

Lue lisää »

SRRA palkintojenjako 2021 - kenelle kiertopalkinnot?

12.10.2021 - 20:49

Nyt teillä on mahdollisuus vaikuttaa ja antaa äänenne niille joille mielestänne kyseiset kiertopalkinnot kuuluvat kaudelta 2021 Ei muuta kuin pian laittamaan omat ehdotuksenne alla olevan kysely...

Lue lisää »

Liity jäseneksi

SRRA:n jäsenenä tuet suomalaista Road Racingia.

Nyt jäseneksi liittyminen on helppoa:Klikkaa...