Liity jäseneksi sivu 1/2

SRRA:n jäsenenä tuet suomalaista Road Racingia:

- Ajajayhdistyksen ensisijaisena tehtävänä on toimia kuljettajien edunvalvojana ja linkkinä muun muassa Suomen Moottoriliiton ja lajiryhmän suuntaan.

- SRRA on järjestänyt tai osallistunut kumppanien kanssa useina vuosina ajoharjoittelupäivän tai -päivien järjestelyihin Suomen moottoriradoilla .

- Lisäksi ylläpidämme nettisivuja ja RR-foorumia, järjestämme kauden päättäjäiset ja palkintojenjaon sekä haemme kilpaluokille kummeja eli luokkasponsoreita.

Perusjäseneksi pääset edulliseen 30 euron vuosihintaan.

Kannattajajäseneksi pääset 100 euron vuosihintaan, jolloin saat lisäksi nimesi SRRA:n "Wall of Fameen". Toki saat tukea SRRA:n toimintaa suuremmallakin summalla. Ylärajaa kannattajajäsenmaksulle ei ole.

Täytäthän yhteystiedot huolellisesti, jotta jäsenrekisterimme tiedot olisivat oikein.

MIKÄLI JÄSENEKSI LIITTYMISESSÄ ON ONGELMIA, LOMAKE EI TOIMI TAI MUUTA VASTAAVAA, LÄHETÄ ASIASTA SÄHKÖPOSTIA OSOITTEESEEN webmaster@srra.fi !!!!!!!

Etunimi:
Sukunimi:
Katuosoite:
Postinumero:
Postitoimipaikka:
Puhelinnumero:
Email:
Jäsenyys: Perusjäsenyys Kannattajajäsenyys
Olen täyttänyt 16 vuotta

Kaikki muut kentät paitsi puhelinnumero on pakko täyttää.  • Antamanne henkilötiedot tallennetaan yhdistyksen viralliseen jäsenrekisteriin.
  • Jäsenrekisterin tarkoitus on ylläpitää tietoa jäsenmaksun maksaneista jäsenistä sekä mahdollistaa tulevien vuosien jäsenmaksujen kerääminen.
  • Jäseneksi liittyminen edellyttää 16 vuoden ikää.
  • Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille tahoille.
  • Henkilötietoja säilytetään jäsenyyden voimassaolon ajan ja sen jälkeen 72kk. Kirjanpitolaki edellyttää tositteiden ja liiketapahtumiin liittyvän kirjeenvaihdon säilyttämistä 6 vuotta viimeisen tilikauden jälkeen.
  • Rekisteröidyllä on oikeus pyytää pääsy tietoihinsa, tietojensa oikaisua tai poistoa rekisteristä. Pyynnön voi tehdä sivustolta SRRA Ry Info -valinnan alta löytyvällä henkilötietojen käsittelypyyntölomakkeella.
  • Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle. Suomessa valvontaviranomainen on Tietosuojavaltuutetun toimisto.
  • Henkilötietojen kerääminen perustuu sopimukseen joka syntyy jäseneksi liittymisestä ja jäseneksi liittyminen edellyttää henkilötietojen antamista. Yhdistyslaki vaatii että jokaisesta yhdistyksen jäsenestä on rekisterissä vähintään nimi ja kotipaikka. Sähköpostitse toimitettava tulevien vuosien jäsenmaksulaskutus edellyttää sähköpostiosoitteen antamista. Muut tiedot ovat vapaaehtoisia mutta helpottavat mahdollisesti tulevia toiminnallisuuksia.
  • Henkilötietoja ei käytetä profilointiin.