RR-foorumi

SRRA:n RR-foorumi on keskittynyt Road Racing lajiin. Tarkoituksena on tarjota helppokäyttöinen keskustelufoorumi Road Racingista kiinnostuneille käyttäjillemme.

Siirry SRRA:n foorumille

Pääalueita keskusteluille on kolme:

1. Foorumi

Yleisessä foorumissa keskustellaan kaikista lajiin liittyvistä yleisistä asiosta. Aloittevat RR-kuskit voivat mm. kysellä vanhoilta rataketuilta neuvoja.

Tekniikka foorumissa keskustellaan Road Racing pyörien tekniikkaan liittyvistä asioista.

2. Myydään ja ostetaan

RR-pörssi on tarkoitettu Road Racing pyörien osto- ja myynti-ilmoituksille.

Osa- ja varustepörssi on tarkoitettu Road Racing pyörien osien, varusteiden ja tarvikkeiden osto- ja myynti-ilmoituksille.

Kalusto-pörssi on tarkoitettu RR -kuljetuskaluston osto- ja myynti-ilmoituksille.

3. SRRA:n ja RR -lajiryhmän tiedotteet

SRRA:n sekä Road Racing -lajiryhmän tiedotteille tarkoitettu foorumi.

Rekisteröityminen

Foorumeihin kirjoittaminen edellyttäväa rekisteröitymistä foorumin käyttäjäksi. Viestien lukeminen onnistuu ilman rekisteröitymistä. Käyttäjistä ei tallenneta muita tietoja kuin mitä he itse antavat. Häiriköintitapauksissa kuitenkin käyttäjän toimintaa voidaan seurata ilman varoitusta ja käyttäjä voidaan tarvittaessa poistaa palvelusta. Rekisteröityminen vähentää toivottavasti mahdollisten häiriköintitapausten määrää.

Ominaisuuksia

RR-foorumin käyttäjänä voit saada ilmoituksen sähköpostilaatikkoosi, kun joku vastaa lähettämääsi viestiin. Voit myös asettaa allekirjoituksen, joka lisätään automaattisesti lähettämiisi viesteihin. Rekisteröityneet käyttäjät voivat myös viestiä keskenään yksityisesti, jolloin lähetetty viesti on vain vastaanottajan luettavissa.

Voitte Halutessanne lähettää ylläpidolle ehdotuksia uusista foorumi aiheista.