Käyttöehdot

Kaikki aineisto SRRA:n sivuilla on tekijänoikeuslakien alaista. Aineiston käyttö ilman tekijänoikeuksien omistajan lupaa on kielletty. Sivuston tekijänoikeudet omistaa Suomen Road Race Ajajat ry (SRRA), poislukien se materiaali, jonka yhteydessä tekijänoikeudet omistava henkilö tai yhteisö on erikseen mainittu.

Kaikki tahot saavat vapaasti lainata näillä sivuilla olevaa tiedotuksellista aineistoa toimintaamme liittyvissä lehtiartikkeleissa. EI KUITENKAAN sellaisissa yhteyksissä joissa annetaan negatiivista tietoa tiimeistä, yhteistyökumppaneistamme tai moottoriurheilusta yleensä tai jotka sisällöltään voidaan lukea SRRA:n toimintaa tai lajia vahingoittaviksi tai haittaaviksi.

Sivujen ylläpitäjä ei vastaa sivuilla mahdollisesti olevista virheistä.

Linkittäminen
Jos lisäät SRRA:n sivut omien sivujesi linkkilistaan, on suositeltavaa käyttää alla olevaa logoa. Klikkaa hiiren oikealla painikkeella kuvan päällä ja tallenna se itsellesi. Kuvan kokoa saa muuttaa, kunhan kuvasuhde säilyy.

Logoa EI SAA KÄYTTÄÄ sellaisissa yhteyksissä joissa annetaan negatiivista tietoa tiimeistä, yhteistyökumppaneistamme tai moottoriurheilusta yleensä tai jotka sisällöltään voidaan lukea SRRA:n toimintaa tai lajia vahingoittaviksi tai haittaaviksi.

Suomen Road Race Ajajat