SML - RR-lajiryhmä tiedottaa 12.3.2016

RR-lajiryhmä tiedottaa:

Lajipäällikkö Niko Kantola haluaa muistuttaa kuljettajia muutamista tärkeistä asioista ennen kauden alkua.

 

1. Kausiopas ja SRRA jäsenyys

Lajiryhmä yhdessä SRRA:n ja kilpailujärjestäjien kanssa kokoaa parasta aikaa kaudelle 2016 kausiopasta. SRRA vastaa oppaan kuljettajaesittelyistä ja ottaa yhteyttä kuljettajiin tietojen keräämistä varten. Varmistathan, että olet SRRA:n jäsen ja jos et vielä ole niin kipin kapin liittymään. SRRA edustaa kuljettajia kaikissa asioissa lajiryhmän suuntaan.

 

2. Ajajatutkinnot

Ajajatutkintoon tarvittavia koulutuksia tullaan järjestämään kevään ja kesän aikana. Tarkemmat päivämäärät ja paikat tarkentuu lajiryhmän ja SRRA:n seuraavassa yhteisessä kokouksessa 29.3.2016. Kokouksen jälkeen niistä tiedotetaan kuljettajia sähköpostilla sekä moottoriliiton nettisivuilla rr-osiossa.

 

3. Kilpailukalenteri 2016

Muistutuksena tuleva kalenteri.

 

SM Kilpailukalenteri:

KuMaKo 27.-29.5. Botniaring, Jurva

JMU 17.-19.6.Kemora

SML 8-10.7. Pärnu

WCRC 5.-7.8. Alastaro

HelRC 2-4.9. Motopark, Virtasalmi

 

Minimoto kilpailukalenteri:

JMU 15.5. Lievestuore

WCRC 12.6.

IMK 31.7. Imatra

TMK 11.9.

 

4. Kilpailunumerot

Kilpailunumeroina sallitaan vain numerot 1-99 kaikissa luokissa. Numeroiden varaus tapahtuu vuoden 2015 tapaan Moottoriliiton nettisivujen järjestelmän kautta. Tarkistattehan, että ette ole varannut sääntöjen vastaista numeroa. Mikäli näin on, niin olkaa yhteydessä asap. moottoriliittoon tai lajipäällikköön.

 

5. Säännöt ja nettisivut

Kaudella 2016 ajettavien luokkien säännöt löytyy moottoriliiton sivuilta. Myös rr-osio on päivitetty. Siellä julkaistaan kauden aikana kaikki tärkeät lajiin liittyvät tiedot.

 

6. Lajiryhmän seuraava kokous

Lajiryhmä kokoontuu seuraavan kerran 29.3. ja käsittelee esille tulleet asiat. Kokouksen jälkeen kuljettajille tiedotetaan päätöksistä

 

Terveisin Niko

rr.lajipaallikko@gmail.com


« Edellinen sivu