SML - RR-lajiryhmä tiedottaa 27.11.2015

RR-lajiryhmä kokoontui SML lajipäivänä yhdessä kilpailujärjestäjien kanssa ja käsitteli mm. seuraavia asioita:

1. Sääntömuutokset

Uudet tekniset säännöt ovat viimeistelyvaiheessa ja hyväksyttäneen SML hallituksen kokouksessa 28.11.2015. Säännöt noudattavat pitkälti Euroopan yleisimpien sarjojen sääntöjä. Säännöissä on pyritty huomioimaan, että aiemmille kausille rakennetuilla pyörillä voi osallistua kilpailuihin kaudella 2016 ilman teknisiä muutoksia. Uudet säännöt julkaistaan SML:n sivuilla mahdollisimman pian. Uutena luokkana 2016 lanseerataan Fin Moriwaki-Cup.

2. Kilpailukalenteri ja aikataulut

Ennakkotiedoista poiketen RiMPKK ei järjestä kaudella 2016 SM-osakilpailua.

SM Kilpailukalenteri:

KuMaKo       27.-29.5.

JMU              17.-19.6.

WCRC         5.-7.8.

HelRC         2-4.9.

Lisäksi lajiryhmä selvittää mahdollisuutta järjestää viides osakilpailu Ruotsissa Karlskogassa Ruotsin SM-osakilpailun yhteydessä.

Minimoto kilpailukalenteri:

JMU             15.5.

WCRC        12.6.

IMK              31.7.

TMK             11.9.

IMK ei järjestä kaudella 2016 SM-osakilpailua, vaan järjestävät katuratakisan 20.-21.8.

RR PM-kisa ajetaan Norjan Vålerissa 13.-14.8.

Kilpailujen aikataulut tehdään kaudelle 2016 kuluneen kauden tapaan niin, että eri luokkien ajopäivät ovat samankaltaiset jokaisessa kilpailussa. Kilpailuihin laaditaan myös ns. minuuttiaikataulu epäselvyyksien välttämiseksi. Varikkotiedottamista varten avataan oma internet sivu joka toimii aktiivisena tiedotuskanavana viikonloppujen aikana.

3. Kilpailunumerot ja ilmoittautuminen

Kilpailunumeroina sallitaan vain numerot 1-99 kaikissa luokissa. Numeroiden varaus tapahtuu vuoden 2015 tapaan Moottoriliiton nettisivujen järjestelmän kautta. Varaus järjestelmä aukeaa lähiaikoina.

Kilpailuihin ilmoittaudutaan sähköisesti. Live-timing järjestetään jokaiseen kilpailuun ja tuloksia voi seurata racemonitor palvelun kautta.

4. Ajajatutkinnot ja muu koulutus

Tutkintojen koulutusta järjestetään saamaan malliin kuin päättyneellä kaudella, mutta niin että vastuu siirtyy mahdollisimman paljon SRRA:lle.

Terveisin Niko

rr.lajipaallikko@gmail.com


« Edellinen sivu