Suomen Road Race Ajajat

Suomen Road Race Ajajat ry

SRRA -– Kuljettajat edellä

Suomen Road Race Ajajat ry on suomalaisten ratamoottoripyöräilijöiden etujärjestö, jonka tehtävänä on toimia kuljettajien edunvalvojana. Olemme mukana järjestämässä ajajatutkintoja, jotka kilpailemaan suunnittelevien kuljettajien täytyy suorittaa. Tehtävänämme on myös saada lisää näkyvyyttä lajille ja teemme tiiviisti yhteistyötä kilpailuja järjestävien tahojen kanssa.

Yllä olevien asioiden lisäksi yhdistys toimii Road Racing SM-sarjan tiedotuskanavana, ylläpitää nettisivuja ja RR-foorumia sekä järjestää kauden päättäjäiset ja palkintojen jaon. Jäseneksi liittymällä tuet ajajayhdistyksen toimintaa lajin ja kuljettajien hyväksi.

Ajajayhdistyksen toiminta perustuu täysin vapaaehtoistoimintaan. Yhdistyksen hallitus valitaan vuosikokouksessa. Jos olet kiinnostunut osallistumaan yhdistyksen toimintaan ja haluat olla mukana kehittämässä lajia, ota rohkeasti yhteyttä johonkin hallituksen jäseneen.

Tiedotteet

Kauden 2019 RR SM / PM kilpailukausi startataan tulevana viikonloppuna Motoparkin radalla, Virtasalmella.

07.06.2019 - 00:00

https://www.roadracingsm.fi/html/fi/@article/tapahtumat/rr-sm--pm-kauden-avaus-----motopark-8.-9.6.2019/ "Kauden avauskilpailuun on ennakkoon ilmoittautunut lähes 100 kilpailijaa, joista suurin...

Lue lisää »

Arvontaa kehiin!

04.06.2019 - 22:32

https://www.facebook.com/suomenroadraceajajat/posts/1646856235459243 "Niin jännä kausi on kyllä tulossa ja siitä innostuneena laitetaan mieletön arvonta kehiin kun vihdoin Road Racing SM-sarja ...

Lue lisää »

Liity jäseneksi

SRRA:n jäsenenä tuet suomalaista Road Racingia.

Nyt jäseneksi liittyminen on helppoa:Klikkaa...