SRRA ry info

SRRA – Kuljettajien puolesta jo yli 30 vuotta!

Suomen Road Race Ajajat ry, eli tuttavallisemmin SRRA, on suomalaisten ratamoottoripyöräilijöiden etujärjestö. Yhdistys on perustettu vuonna 1986- takana on jo siis yli 30 vuotta.

Ajajayhdistyksen ensisijaisena tehtävänä on toimia kuljettajien edunvalvojana ja linkkinä muun muassa Suomen Moottoriliiton ja lajiryhmän suuntaan. Tämä rooli vahvistuu entisestään uuden lajipäällikön linjausten mukaisesti, kun kaikki kuljettajien näkemykset ja ehdotukset lajiryhmälle kulkevat SRRA:n kautta.

SRRA on järjestänyt useina vuosina ajoharjoittelupäivän tai -päiviä Suomen moottoriradoilla. Valmentaville ajopäiville on kysyntää, jolloin toivottavasti myös tavallisten katumotoristien kynnys lähteä radalle madaltuu. Vuodesta 2016 alkaen SRRA järjestää kaikki viralliset ajajatutkinnot ja koulutukset, joihin ensimmäistä kilpailuaan suunnittelevat kuljettajat osallistuvat. Tällöin ajajayhdistys tulee tutuksi heti kilpailuharrastuksen alkumetreillä, mikä madaltaa kynnystä ottaa yhteyttä jatkossakin.

Näiden kahden päätehtävän lisäksi ylläpidämme nettisivuja ja RR-foorumia, järjestämme kauden päättäjäiset ja palkintojenjaon sekä haemme kilpaluokille kummeja eli luokkasponsoreita.

Vastaamme erittäin mielellämme kaikkiin lajiin liittyviin kysymyksiin.

Liity jäseneksi »

Ajajayhdistyksen toiminta perustuu täysin vapaaehtoistoimintaan. Yhdistyksen hallitus valitaan vuosikokouksessa ja alla on nykyisen hallituksen kokoonpano. Jos olet kiinnostunut osallistumaan yhdistyksen toimintaan ja haluat olla mukana kehittämässä lajia, ota rohkeasti yhteyttä johonkin hallituksen jäseneen.

2019 Hallitus & Yhteystiedot

Puheenjohtaja

Carl-Johan Källman
kallmancarljohan@gmail.com
0405079875

Jäsenet ja tehtävät hallituksessa

Markku Artiola, sivuvaunut
m.artiola@suomi24.fi
0400651007

Ulla Kulju
ullakulju15@gmail.com
0404116661

Arto Pöyhönen
arto.poyhonen@gmail.com
0442972015

Marko Rättö
rattomake@hotmail.com
0404873748

Anna Sivula
sivula.anna@hotmail.com
0451430991

Esa Tirkkonen
esatirkk@gmail.com
0400275355

varajäsenet

Pertti Lindegren
pertti.lindegren@gmail.com
0503451441

Teemu Tanttu, nettisivut ja foorumi
webmaster@srra.fi


 

 

 

 

Internet-sivuihin liittyvissä asioissa voit lähettää sähköpostia suoraan webmasterille osoitteeseen webmaster@srra.fi

Henkilötietojen käsittelypyyntö

SRRA:n jäsenrekisterissä pidetään henkilötietoja. Henkilötietolain mukaan rekisteröidyllä on tiettyjä oikeuksia omiin tietoihinsa. Voit tehdä jäsenrekisterissä oleviin henkilötietoihisi liittyen käsittelypyynnön erillisellä lomakkeella tästä