SRRA ry info

SRRA – Kuljettajien puolesta jo lähes 30 vuotta!

Suomen Road Race Ajajat ry, eli tuttavallisemmin SRRA, on suomalaisten ratamoottoripyöräilijöiden etujärjestö. Yhdistys on perustettu vuonna 1986 - meneillään on siis 30. toimintakausi.

Ajajayhdistyksen ensisijaisena tehtävänä on toimia kuljettajien edunvalvojana ja linkkinä muun muassa Suomen Moottoriliiton ja lajiryhmän suuntaan. Tämä rooli vahvistuu entisestään uuden lajipäällikön linjausten mukaisesti, kun kaikki kuljettajien näkemykset ja ehdotukset lajiryhmälle kulkevat SRRA:n kautta.

SRRA on järjestänyt useina vuosina ajoharjoittelupäivän tai -päiviä Suomen moottoriradoilla. Viime vuonna otimme suuntauksen kouluttavan tapahtuman suuntaan ja ryhmiä oli vetämässä muun muassa Moto3 GP-luokan kuljettaja Niklas Ajo sekä Saksan IDM-mestari vuosimallia 2012 Tatu Lauslehto. Valmentaville ajopäiville on kysyntää, jolloin toivottavasti myös tavallisten katumotoristien kynnys lähteä radalle madaltuu. Tänä vuonna kurvailemme Alastarossa maanantaina 1.6. Ensi vuodesta lähtien SRRA tulee järjestämään kaikki viralliset ajajatutkinnot ja koulutukset, joihin ensimmäistä kilpailuaan suunnittelevat kuljettajat osallistuvat. Tällöin ajajayhdistys tulee tutuksi heti kilpailuharrastuksen alkumetreillä, mikä madaltaa kynnystä ottaa yhteyttä jatkossakin.

Näiden kahden päätehtävän lisäksi ylläpidämme nettisivuja ja RR-foorumia, järjestämme kauden päättäjäiset ja palkintojenjaon sekä haemme kilpaluokille kummeja eli luokkasponsoreita.

Vastaamme erittäin mielellämme kaikkiin lajiin liittyviin kysymyksiin.

Liity jäseneksi »

Ajajayhdistyksen toiminta perustuu täysin vapaaehtoistoimintaan. Yhdistyksen hallitus valitaan vuosikokouksessa ja alla nykyisen hallituksen kokoonpano. Jos olet kiinnostunut osallistumaan yhdistyksen toimintaan ja haluat olla mukana kehittämässä lajia, ota rohkeasti yhteyttä johonkin hallituksen jäseneen.

2016 Hallitus & Yhteystiedot

Puheenjohtaja

Jani Käkelä
jani.kakela@avanttecno.com

Jäsenet ja tehtävät hallituksessa

Markku Artiola, sivuvaunut
m.artiola@suomi24.fi
0400651007

Jani Front, turvallisuus ja koulutus
jani.front@mf-mainos.fi
0400665606

Heta Koivuniemi, sihteeri ja talous
heta.koivuniemi@gmail.com

Pertti Lindegren, kuljettajien yhteyshenkilö
pertti.lindegren@gmail.com
0503451441

Petri Paavilainen, juniorit ja tekniset asiat
petri.paavilainen@kymp.net
0414451477

varajäsenet

Mika Koivuniemi

Teemu Tanttu, nettisivut ja foorumi
webmaster@srra.fi


 

 

 

 

Internet-sivuihin liittyvissä asioissa voit lähettää sähköpostia suoraan webmasterille osoitteeseen webmaster@srra.fi