SRRA ry info

SRRA – Kuljettajien puolesta jo yli 30 vuotta!

Suomen Road Race Ajajat ry, eli tuttavallisemmin SRRA, on suomalaisten ratamoottoripyöräilijöiden etujärjestö. Yhdistys on perustettu vuonna 1986- takana on jo siis yli 30 vuotta.

Ajajayhdistyksen ensisijaisena tehtävänä on toimia kuljettajien edunvalvojana ja linkkinä muun muassa Suomen Moottoriliiton ja lajiryhmän suuntaan. Tämä rooli vahvistuu entisestään uuden lajipäällikön linjausten mukaisesti, kun kaikki kuljettajien näkemykset ja ehdotukset lajiryhmälle kulkevat SRRA:n kautta.

SRRA on järjestänyt useina vuosina ajoharjoittelupäivän tai -päiviä Suomen moottoriradoilla. Valmentaville ajopäiville on kysyntää, jolloin toivottavasti myös tavallisten katumotoristien kynnys lähteä radalle madaltuu. Vuodesta 2016 alkaen SRRA järjestää kaikki viralliset ajajatutkinnot ja koulutukset, joihin ensimmäistä kilpailuaan suunnittelevat kuljettajat osallistuvat. Tällöin ajajayhdistys tulee tutuksi heti kilpailuharrastuksen alkumetreillä, mikä madaltaa kynnystä ottaa yhteyttä jatkossakin.

Näiden kahden päätehtävän lisäksi ylläpidämme nettisivuja ja RR-foorumia, järjestämme kauden päättäjäiset ja palkintojenjaon sekä haemme kilpaluokille kummeja eli luokkasponsoreita.

Vastaamme erittäin mielellämme kaikkiin lajiin liittyviin kysymyksiin.

Liity jäseneksi »

Ajajayhdistyksen toiminta perustuu täysin vapaaehtoistoimintaan. Yhdistyksen hallitus valitaan vuosikokouksessa ja alla on nykyisen hallituksen kokoonpano. Jos olet kiinnostunut osallistumaan yhdistyksen toimintaan ja haluat olla mukana kehittämässä lajia, ota rohkeasti yhteyttä johonkin hallituksen jäseneen.

2018 Hallitus & Yhteystiedot

Puheenjohtaja

Carl-Johan Källman
carl-johan.kallman@autostore.fi
0405079875

Jäsenet ja tehtävät hallituksessa

Markku Artiola, sivuvaunut
m.artiola@suomi24.fi
0400651007

Jani Front, turvallisuus ja koulutus
jani.front@mf-mainos.fi
0400665606

Pertti Lindegren, kuljettajien yhteyshenkilö
pertti.lindegren@gmail.com
0503451441

Petri Paavilainen
petri.paavilainen@kymp.net
0414451477

Anna Sivula, sihteeri
sivula.anna@hotmail.com
0451430991

varajäsenet

Heta Koivuniemi
heta.koivuniemi@gmail.com

Teemu Tanttu, nettisivut ja foorumi
webmaster@srra.fi


 

 

 

 

Internet-sivuihin liittyvissä asioissa voit lähettää sähköpostia suoraan webmasterille osoitteeseen webmaster@srra.fi

Henkilötietojen käsittelypyyntö

SRRA:n jäsenrekisterissä pidetään henkilötietoja. Henkilötietolain mukaan rekisteröidyllä on tiettyjä oikeuksia omiin tietoihinsa. Voit tehdä jäsenrekisterissä oleviin henkilötietoihisi liittyen käsittelypyynnön erillisellä lomakkeella tästä